گزارش اختصاصی بولتن از نشست خبری کنسرت دومان
حسن عبدالعظیم زاده در نشست خبری کنسرت دومان
در این کنسرت قطعات عاشقانه و اجتماعی را که همگی آهنگ های جدید هستند را اجرا خواهیم کرد.
حسن عبدالعظیم زاده عنوان کرد :به عنوان یک آهنگ ساز تلاش دارم موسیقی ام را در حوزه های تفکر اجتماعی و عاشقانه که به آنها درست پرداخت نمی شود پیش ببرم و از زوایای مختلف به این موضوعات نگاه کنیم.
او گفت :بیشتر آهنگ هایی که به عنوان عاشقانه عرضه می شود دیس لاو است
دومان مدت زیادی در صحنه نبود.وقتی چرایی ماجرا را جویا شدیم گفت :به خاطر برخورد نامناسب یکی از ماموران اماکن وقت در سال های گذشته، از سال ۸۵ تا ۹۲ فعالیت گروه دومان را متوقف کردیم، چون نوع برخورد باعث دلشکستگی ام شد و همین کافی است تا نتوانم کار کنم.
متاسفانه یکی از ماموران اماکن وقت پس از اجرای کنسرت در سال های گذشته، با در دست داشتن یک شیشه نوشابه که به گفته خودش از داخل سطل زباله سرویس بهداشتی پیدا کرده بود به من گفت که این شیشه نوشابه، بوی الکل می دهد و کنسرت ما به شکلی بوده که مردم بدون استفاده از الکل نتوانستند کنسرت را تماشا کنند در حالی که مشخص نبود آیا واقعا داخل این شیشه نوشابه، محتویات الکل و مشروب را داشته یا خیر.
از رفتار و همکاری خوب اداره اماکن برای برگزاری کنسرت جدیدمان بسیار راضی هستم و بر این باور هستم که در حال حاضر، اخذ مجوز برای یک کنسرت خوب از اداره اماکن، راحت تر از خرید یک بلیط از سایت «ای بلیط» است.افتخار می کنم که این کنسرت را با تلاش شبانه روزی هنرجویان خودم اجرا خواهم کرد و مطمئن هستم بهترین کنسرت را تقدیم مردم شهر تبریز می کنم.
ما آماده همکاری و شنیدن انتقادات اصحاب رسانه هستیم، رسانه ها کارهای ما را نقد کنند، ما قبول می کنیم.کار و سبک ما صرفا راک نیست و در واقع تلفیقی است از موسیقی فولکولور و راک است که در واقع می توان گفت این سبک فولک راک است.
برای اینکه گروه های بیشتری وارد این سبک شوند اعلام کردیم که آماده همکاری با تمام گروه ها و هنرمندان هستیم تا این سبک موسیقی بیشتر شناخته شود.برای عرضه موسیقی دو راهکار بیشتر وجود ندارد، یا باید آنچه مردم می خواهند را عرضه کنیم یا اینکه وقت بگذاریم و چیزی را که میخواهیم به مردم بقبولانیم که ما راه دوم را انتخاب کردیم و امیدواریم با حمایت همه موفق شویم.
بولتن فرهنگی هنری تبریز نیز برای این عزیزان آرزوی موفقیت دارد.
عکس از عرفان یوسفی
گزارش از مجید پالوایه
نشر از بولتن فرهنگی هنری تبریز